Shoe Addiction

Mina favoriter..

Skor är bland det roligaste jag vet. Har ni läst boken “shoe addicts anonymous”? Det är nästan jag. Ikväll ska jag försöka välja – har bestämt mig att välja mellan dessa två par, båda Lara Bohinc. Att gå i höga klackar älskar jag. Det gör den enklaste outfit spännande och annorlunda.

Lara Bohinc classics, 12 cm och underbara.

2 Comments

 1. Fantastiska skor, båda paren! Jag hade nog tagit de första dock.. 🙂

  Är nyfiken på vad du använder för skor vintertid? Tycker det är svårt att hitta skor som är snygga men ändå anpassade för vårat klimat.

  1. pingishadenius

   Håller med!
   Jag brukar ha bekväma vinterskor ute och byta till högklackat inne!
   Annars har jag några olika Chanel stövlar i mocka och skinn – klassiska, bekväma – fungerar jämt.
   En investering – så man måste vårda dem 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *