Fredagsmys

Min bror Calle är den mest fantastiska person jag vet. Juste, rolig, pålitlig, omtänksam, smart, otrolig på omvärldsbevakning (jag vet att han är snygg men han har flickvän!) och vi kan prata om allt och tränar ofta ihop. Calle jobbar med utbildning på Ikea och pluggar bla juridik. Vi drack te sent på em, han ska hålla em utbildning och jag på sent möte angående ett spännande projekt!20121109-164739.jpg

20121109-164803.jpg
Åkt bil till Uppsala där jag är nu. Träning och bilkörning är min bästa egentid.
Jag fullkomligt biltokig. Är normalt ganska sansad men i bilen, kör snabbt och älskar det. Idag var det nog Max 160/km/h – jag får ett extremt fokus då och njuter av den “stillheten”.
Nu parkera Bmw jag kör, min killkompis Rickards bil.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *