Lugna ned mig

Jag är smått hyperaktiv. Det har aldrig passat mig att koppla av länge framför TVn. Har lite för mycket energi. Sättet jag varnar ned på eller laddor om är i bilen, träning (helst på en strand där jag springer helt själv eller med hunden) och så SPA. Jag är tokig i spa och lägger mycket tid på att ta hand om mig själv och min hälsa. Varje morgon är det serum och creme, alltid mycket bodylotion och ofta masker. Vet inte vad det kommer ifrån, men började i tolvårs åldern att göra egna honungs- och havremasker. Hur har jag råd? Jag lägger inga pengar på sprit. Är i princip nykterist. Älskar att gå ut, men har tillräckligt med energi och kan dansa en hel natt utan en promille. Resursallokering 🙂

Det mest facinerade spa jag besökt. Armani spa i Tokyo. Jag var här i tre timmar med Emilia.

20121113-172637.jpg
Gammal artikel med mig (heter Ingegerd i andranamn) i Elle, om min spa-mani.

2 Comments

  1. Samma här, helt spatokig! Nykterist (med undantag för ett litet glas vin någon enstaka gång ibland), röker inte, lagar mat hemma i stället för att gå ut… och lägger i stället pengar på kosttillskott, skönhetsprodukter och behandlingar. Love it! 🙂

    1. pingishadenius

      Världens bästa prioriteringar 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *