Soja?

Jag slutade med mjölk (komjölk), för många år sedan. Istället är det soja-mjölk och sojayogurt, ibland havremjölk. Min förra PT sade att man inte ska överkonsumera soja, men jag mår bättre av det än laktosprodukter, dessutom har jag varit både vegan och vegetarian. Hur som helst, det här gäller inte bara mig. På matbutikerna vid mig ökar hyllarean för sojaprodukter. För varje år. I en Hemköp är den 1/3 av vanliga mjölk/fil-kylen.
Och varför då detta? Jo jag tänkte på att köpa och investera i råvarucertifikat av soja.

20130226-090012.jpg
Jag tror att priset på soja kan öka då det långsiktigt blir allt fler sojakonsumenter. Både de som är vegetarianer men primärt de som vill avstå laktos.
Nu har jag och Isabella möte med A. Vi ska ses på frukost här på gymmet. Jag har tränat crosstrainer på morgonen. Blir verkligen pigg av tuffa konditionspass. Nu ska vi ha kreativt möte.

3 Comments

 1. Ni söker ”praktikant”, ni borde f-n skämmas.
  Anställ en assistent med lön om ni har så mycket att göra!
  Är det så man spar pengar enligt er modell, pinsamt!

 2. Jag tror också på soja. Ekologisk dock 🙂

  1. pingishadenius

   Håller med!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *