Mötesdag

Film

Har filmat på morgonen (på hotell Diplomat) i sol. I programmet pratade vi om varumärkesarbete och ledarskap. Jag intervjuade en spännande chef i IT-branschen.

Ska synkronisera min telefon idag, för jag ska byta, vilket ska bli spännande! Ingen mer Iphone för mig. Vid 11 åker jag och Isabella iväg på möten, så måste fixa med det tekniska innan dess eftersom på eftermiddagen ska börja med Windows Phone. Ny teknik är först utmanande, men för mig handlar det om att lära sig och använda den smartaste tekniken för att bli effektivare och att det är roligt.

1 Comment

  1. Så du har bestämt dig för en Windows telefon. Lycka till! Ska bli spännade att få veta vad du tycker om den.

    Du filmar en del nu. Är det för Economista?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *