Accessoarer.

20130429-171758.jpg

Jag älskar verkligen mina accessoarer. Världens bästa tids-besparing. Jag kan välja en och samma enkla klänning varje dag och variera med accessoarer. Det spar tid och pengar att investera i accessoarer. Här är mina Chanelarmband, kostade cirka 3500 kronor och har haft dem i fyra år. Det är inte mycket utslaget per år eller vecka, och dessa kommer jag kunna ha hela livet – går inte ur tiden direkt.

7 Comments

 1. ..en investering helt klart! Mycket klokt!:)

 2. 3500 för två (?) armband i plast. Ja det är ju verkligen som hittat. Hur många års kaffekonsumtion är det?

  Och vad fint att de är FYRA år gamla. Verkligen prisvärt då?

  Vilken värld lever du i?

  1. Haha, haller med dig fullstandigt!

   1. Henrik

    Dom kostar 5 kr i Bangkok.

  2. pingishadenius

   Skulle jag köpa ett armband som mest sannolikt är en kopia (\” 5 kr i Bangkok\”) tror jag knappast att det finns ett andrahandsvärde. Andrahandsvärdet är avgörande för mig vid alla köp. Vidare vill jag inte köpa saker till så låga priser att det finns en risk att fabrikerna inte har okej arbetsvillkor. Chanel tillverkar i USA och Frankrike eller i Italien – där jag vet att de som arbetar har bra arbetsvillkor.

 3. Men du tror väl inte att det är någon person som tillverkat dessa? De kommer ur en maskin, Chanel eller ej. Men visst är det viktigt att även dessa har bra arbetsförhållanden.

  Lyxmärken garanterar dock inte bra arbetsförhållanden. Hur vet du att arbetsförhållanden är bra bara för att landet är Usa, Frankrike eller Italien?

  1. pingishadenius

   Hej, tänker på de arbetsrättsliga lagar som finns i EU och USA och som bör efterlevas, när det gäller arbetstid, arbetsvillkor mm. Givetvis kan en enskild fabrik fuska eventuellt.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *