Spenderingstankar..

Love finance

Har insett att – ja mer och mer, att pengar och en bra ekonomi handlar så enormt mycket om de små sakerna. Precis som att använda en dagcréme varje dag –  det ger  sannolikt en bättre hud än att en gång i månaden boka en avancerad ansiktesbehandling. Två saker jag tänkte på just idag. Jag hade bokat billigast möjliga flygbiljett, utan sittplatsreservation. I incheckingen frågade jag trevligt om jag kunde få sitta långt fram och kvickt ändrade personalen min plats från 19 till 6 och fönster dessutom. Hade jag förbokat hade det kostat mig flera hundra kronor. Glad att jag sparade de onödiga utgiften avstod jag en ta med kaffe (var dödstrött och varit uppe sedan 03.30) och väntade tills att jag kom hem och gjorde en godare hemma-kaffe än att skvimpa med en mugg och två väskor. Stanna upp då och då, spenderar du som du vill, eller råkar det bara bli så? Försök vara mer aktiv i hur du spenderar och se vad som händer. “Vill jag verkligen ha det här” “Vad händer om jag avstår” “Vad händer om jag frågar vad de kan göra åt priset (pruta i en affär)..”

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *