Företagande

Idag har varit en lång dag. Började med en joggingtur och sedan blev det brunch och jobbmöte kring Fl…., jag mötte upp H&G och vi gick igenom allt från bolagsordning, PR-planer till kassaflödesberäkningar för året. I Oktober kommer ni att se resultatet av vårt arbete! Hur som helst är vi alla fyra, Isabella, H&G och jag så otroligt glada just nu – våra planer går i lås, och marknaden tror på det vi skapar! Fantastisk känsla när en börs-vd (på ett införsäljningsmöte) säger “Ni har hittat ett hål på marknaden”.

Viktiga saker jag tänkte på idag kring att bygga bolag:

1. Jobba med personer som kompletterar dig, är raka och har samma målbild. För mig är prestigelöshet A och O. Den som är bäst på sin sak gör det.

2. Ha koll på siffror och finansiering. Att jag kan finansiera stora delar av två av våra bolagsprojekt eftersom vi behöver kassaflöde i början, är det bra att slippa banklån, för mycket annan dyr finansiering (factoring till för stor del) eller en extern ägare som inte passar in i verksamheten.

Spa

Efter vårt långmöte tränade jag på gymmet och sedan unnade jag mig två timmar på spa, Spa by Us. Behövde en helrenovering innan sommaren startar på riktigt. Fixade ögonbrynen, gjorde en rengörande ansiktsbehandling för att göra huden klarare och så förstås sportmassage – min addiction! Ikväll har vi ätit middag och suttit med bokningar för en fantastisk resa i juli. Nu godnatt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *