Skönhet är glädje

Varje gång jag tittar på en LCC produkt blir jag glad. På bilden nya inpackningen från Löwengrip Care & Color. Pumpflaskan hoppas vi många gillar, slipper man vatten från duschen i burk (som är en vanlig förpackningslösning).
Skönhet har alltid varit ett intresse. Som liten rörde jag ihop egna recept, tex honung, vinäger och örter – min handinpackning som jag entusiastiskt fick alla i familjen att testa (sova med, med bomullsvantar..). Snälla föräldrar..
Minns som sjuåring, första makeupen. Blå ögonskugga, ganska mycket. Min fröken sa förskräckt: “Har du gjort dig illa”? Det tog fem år innan jag vågade använda smink igen!
Ja, så började jag förstås jobba på parfymeri, jag minns hur nervös jag var när jag frågade om jobb på Parfymeri L. Minns den blommiga kjolen och blus jag klätt upp mig i. Älskade att jobba där, kosmetik är en så positiv bransch.
Måhända grunt, men att applicera en skön crème, parfym eller glatt läppstift kan göra dig glad!
I ljuset av detta är jag så glad för Löwengrip Care &Color, fantastiskt roligt att jobba med.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *