Så vacker!

20140124-153720.jpg

20140124-153729.jpg
Oj oj, skönhetsbloggaren Brown Sugar, har tagit dessa fantastiska bilder på vår LCC necessär! Kvaliteten är vi stolta över – och designprocessen av necessären började tidigt i våras med hjälp av den entreprenöriella designern Siah, med varumärket Bel&Jaz Stockholm. Skinnecessären är tillverkad i Italien (läder/designlandet nr 1!). Den andas verkligen Löwengrip Care&Color..! Ha en fin fredag och ska du göra en bra beuatyinvestering finns förstås necessären här.

7 Comments

 1. Väldigt tjusig necessär!

 2. Snygg necessär!!

  En fundering. Jag har varit tvungen ta av buffertkontot pga oförutsedda bilkostnader. Självklart ska pengarna tillbaka på kontot fortast möjligt med extra insättning som \”straff\”, MEN det känns ändå jobbigt ta av buffert fast det är den jag har det till. Är det jag som är \”snål\” eller ska det kännas?
  Hehe knäpp fråga men jag frågar ändå 😉

  1. Hej – jag skulle känna lika dant – och tycker att det är bra att du känner som du gör. Visar att du har respekt för dig och dina pengar – fortsätt så!

 3. Väldigt snygg design.
  Varför inte en sandfärgad unisex också?

 4. Hela tanken med LCC som varumärke är att det är i linje med Isabellas personlighet – och hon är feminin och färgstark. Vem vet – framöver kanske vi skapar ett varumärke för män!

 5. Vart är tavlan ifrån?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *