Multitasking

Jag påpekar ofta vikten av fokus – men ibland kan jag på ett bra sätt dra nytta av multitasking – som att träna med en vän (socialt och träning – bra kombo). Just nu sitter jag på The Hair bar i Mood, Fixar håret. De är riktigt bra på färg här – så att håret får fin lyster. Jag gör mitt hår lite mörkare än dess naturliga nyans. Men när jag väl sitter här med färg i håret har jag datorn i knät, en god kopp kaffe och kan tom prata i telefon (det är lugnt). Faktiskt en riktigt bra arbetsplats.

Just det – koden “Pingis” ger 20% Economista rabatt på The Hair bar, klippning eller färg eller annan behandling.

Idag blir det mycket träning, ett intressant skypemöte med en person i NYC och sen eftermiddag ska jag träffa Hermine på ELLE. På lunchen ska jag träffa andra entreprenörer och företagsledare, Therse på Spa by Us har styrt upp så kallad nätverksträning, tror vi är 20 tjejer som ska träna ett tufft cardiopass och sedan äta lunch. Bra kombo!

Metropolis

Morgonträning i morse med Isabelle på Metropolis. Mycket funktionellträning och coreträning. Isabelle är tuff och får mig alltid att göra mer än jag tror att jag orkar..

4 Comments

 1. Jag läser din blogg ofta, men har aldrig kommenterat innan. Du är en stor inspiration för mig. Jag ska strax ut i arbetslivet, som jursit, och din bussiness-anda och ditt fokus är verkligen något jag vill ta efter. Just att sträva efter att bli framgångsrik men samtidigt ha kvar kärnvärderna och det som är viktigt. Utifrån den bild du ger i bloggen känns det som om du har en bra mix av allt det där. I alla fall, du inspirerar. Det var nog mest det jag ville säga.

  1. pingishadenius

   Tack Sanna, vilken fin kommentar.Glädjer mig att jag kan inspirera dig!

 2. Toppen blogg!!, Läs bloggen om hur du blir ung och rik. ungrik.blogg.se

  1. pingishadenius

   Spännande att följa utvecklingen på din blogg, intressant podcast feedback.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *