Nyhetsmorgon

Påväg till TV4 just nu. Idag, 0845, pratar jag om veckpeng. Finns på TV4 Play senare idag med. Sedan ska jag till Göteborg.


Förra gången pratade jag om förhandling och hur man prutar.


Idag blev det vårfärger, klänning Mayla och armband Lara Bohinc.

2 Comments

  1. Det är inte ofta jag kollar på Nyhetsmorgon men i morse så var tv\’n på och jag lyckades se inslaget när du var med. Jag ville bara säga att jag verkligen gillade vad du hade att säga! Tror att det är otroligt viktigt att ha dialog med sitt barn angående pengar och samtidigt kolla lite med föräldrar till barnets kompisar för att se hur de löst frågan.
    Det viktigaste i slutändan är ändå, precis som du sa, att barnet får en bra grund att stå på inför framtiden och sin framtida ekonomi!

    1. pingishadenius

      Tack Micaela, vilken fin kommentar!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *