Lite lärdomar kring styling

GHD

Igår var vi på ett inspirerade event som ghd anordnade då de samtidigt lanserade fyra nya lock-tänger för olika resultat. Det var lite roligt att moderatorn var en man som hela tiden ställde frågor till publiken och hela tiden kollade att alla hängde med. Så många saker etsade sig fast i huvudet, detta exempelvis: Använder du stylingverktyg håller de flesta på marknaden en ojämn temperatur (+/- 50 grader) – och över 200 grader skadas håret permanent och vid 150 grader eller lägre blir inte resultatet hållbart. Den optimala temperaturen är således 185 grader för att inte skada håret och hållbart resultat. Just det lovar ghd att de nya locktängerna och deras vanliga plattång håller. Jag ska definitivt testa denna, särskilt varianten som ger mer vardagslockar (det finns fyra olika tänger för att locka håret) eftersom jag annars ofta använder gamla hårspolar för att få en fönad form på håret – men det sliter. Provar i helgen och visar er !

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *