Economista platta?

Bra teknik är onekligen ett av de smartaste sätten att spara tid och få allt att fungera i vardagen. I helgen så pratade jag om olika operativsystem och tablets. Jag blev nyfiken på android som jag aldrig testat (Har mest Windows). Fick höra att Samsungs Galaxy tablets har lika bra mjukvara och tex apputbud som iOS produkter- samt att de har en fiffig penna för snabb ordbehandling – om man skriver och antecknar på möten, eller studerar. Någon som testat? Priset är ju också den stora skillnaden – en platta som denna ligger på runt 3000 kronor.

Samsung

3 Comments

 1. Anna Martinsson

  Hej Pingis! Måste först bara tacka för en fantastiskt bra blogg! Du och Bella inspirerar mig de dagar de känns tufft att balansera sista året på min master, extrajobb, och heltidspraktik med en smart och välplanerad vardag. Jag fick en Samsung Tab av min sambo förra året när jag började pendla till min utbildning och jag tycker den är underbar! lätt att bära med sig, och att använda samt att alla program fungerar att synkronisera med andra system oavsett om det bara är att läsa/visa pp,s till dagens föreläsningar/presentationer, hämta hem artiklar, arbeta i word för en inlämningar eller ta anteckningar. Samsung får bara plus från mig i alla fall!

  1. pingishadenius

   Tack! juste av dig att dela med dig

   1. Anna Martinsson

    Men jag har o andra sidan aldrig haft en ipad, så kan inte ställa dem mot varandra för en ren jämförelse heller.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *