Nytt år!

Nytt år!

Ikväll firar jag och min man i Dublin. Vi har onekligen fastnat för denna gröna ö med varma trevliga människor och bedårande kustlinjer och landsbygd. Det finns en lättsam social stämning här, det är avslappnat och det är hur naturligt som helst att småprata med vem som helst. Enkla och ibland intressanta samtal. Idag pratade jag med en person i en klädaffär som var nyfiken på varför vi var i Belfast och sina egna resor till Stockholm och Köpenhamn. Sedan skulle jag även kalla det ett Economista-land. Ett femstjärnigt hotell kostar som ett dyrare Scandic i Sverige (ca 2000 kr) per natt.

 Imorgon börjar ett nytt år. 2014 har varit fantastiskt roligt, tufft, härligt, händelserikt och spännande. Jag har utvecklats och för det mesta levt som jag velat. Känt mig lycklig för det mesta. 2015 fortsätter en spännande bolagsresa där vi ska växa kraftigt vilket jag ser mycket fram emot. Detta ska jag fokusera mest på nästa år:

 • Fortsätta fokusera. Prioritera bort och säga nej till det som inte är relevant. Tänka ett varv till om jag är osäker så att jag inte svarar ja och sedan måste ändra mig.
 • Ha roligt. Man måste alltid göra mindre roliga saker och ta itu med surdegar men jag ska inte göra något långsiktigt som är trist eller jag inte mår bra av. Detsamma med människor omkring mig.
 • Bra jobb/fritids-balans. Jag älskar mitt jobb och allt jag gör, men jag älskar också att vara ledig, slappa och framförallt att resa och se och uppleva nya saker. En bra balans av båda.
 • Vara med fina vänner, min man och familj.
 • Ta hand om mig och min hälsa.
 • Fortsätta att växa, utmana mig och testa nya saker på livets alla områden.
 • Ge tillbaka till andra (både privat och att fortsätta med CSR-aktiviteter i bolagen).
 • Fortsätta att spara och investera: Vara en sann Economista.
 • Vara glad för allt som är bra och tacksam för det. Pingis_pinkEn lugn och glad stund.


Sedan skulle jag önska mig fred på jorden – inga krig, inga våldsamheter mellan människor och en demokratisk värld utan galna maktmänniskor och korruption. Jag önskar att alla onda människor somnade in för gott.

Hoppas att du har ett fint nyår! Mejla mig gärna vad du vill att jag skriver om i bloggen nästa år.

3 Comments

 1. Gott nytt år 🙂

 2. Jag tror att 2015 blir ett problematiskt år för era affärer. Hur ska Isabella kunna hålla fasaden uppe? Messi, Angelica och Denise har träffat Isabellas föräldrar och berättat det som du redan vet. Pingis, du har lagt ned mycket tid i företagen, lustigt om en halvt efterbliven våldsam man sabbar allt.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *