Måndagshjälpen!

Måndag. För vissa pepp, för andra depp. Här kommer mina tips för en bättre jobbstart av veckan.

DP13_20_No Puffery_rollerball_cucumber

Sudda bort trötthetstecken i alla hast. Ögon roll on som stramar upp upp från Origins, No Puffery. En annan favorit för att vakna är Kanebos “wake-up call serum” – läs mer här. Det stramar upp och kyler lite, man ser och känner sig piggare direkt!

Chanel

Solglasögon. När jag cyklar eller går till jobbet i solglasögon slipper jag pollenreaktionen rinnande ögon samt får vakna i min egen värld. Det är lite psykologiskt skönt att vara “bakom mina solglasögon”. En frizon som ger energi.

Miniplan kvällen innan. Jag lägger fram kläder och accessoarer och skor, packar min väska och dukar för frukost om jag ska äta hemma. Alternativt gör en smoothie som jag kan ta med till kontoret. Då blir det mindre yrvaken stress och jag kan sova en kvart extra.

WP_20150321_15_50_18_Pro

Slipp beslutsångest av kläder i morgonyran! Bestäm i lugn och ro kvällen innan.

Ett bra erbjudande den här veckan, Nordic Feel erbjuder 3 till priset av 2 – alla LCCs kroppsprodukter. Läs här.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *