Sundsvall Misstagens mästare

Igår kväll träffade jag Kronans apotek i Härnösand, imorse blev det promenad i den söta staden, besök hos apoteket igen och Lindex, telefonmöten med kunder och iväg hit till Sundsvall. Ska strax upp på scenen inför 350 personer, kul! Ikväll träffar jag min syster Hildur på Arlanda och imorgon kommer även brorsan – älskar att vara med mina syskon, trots att vi är så radikalt olika. Bästa som finns. Vad tycker du är livets goda? Best things in life are free!

SavedPicture-20151022125225

4 Comments

 1. Hej Pingis! Jag skrev till bella men önskar båda eras åsikt. Ni har alltid så smarta tips och jag behöver nu ditt råd på hur jag ska ta makten över denna situation. Jag och min sambo har vart tillsammans lite över 1,5 år, bor tillsammans och har gjort sedan starten, vi bor i en hyresrätt men han har sedan innan vi började ses byggt på ett hus. Han har lån på huset/tomten vilket inte är så konstigt, vi ska flytta in i det när det är klart men har inte pratat så mycket om hur vi ska göra med ekonomin gällande ägande för säkerhet osv. Jag anser det som en säkerhet inte bara för mig utan för hela situationen, för oss, han, också mig om jag köper in mig på en del. 5%, 10% eller 50% jag vet inte vad som \”räcker\” eller behövs men någon del? Huset och tomten är hans liv och han vill investera i detta för att kunna sälja, gå med vinst och köpa nytt. Men kommer jag inte in i det på något sätt kommer det alltid vara hans, och jag vill bo i vårt hus, inte behöva känna att oj nu gjorde jag sönder hans sak eller vad det än kan vara. Inte heller bara behöva flytta med på nästa projekt utan att ha någon åsikt och makt att kunna påverka. Hur ska man se på saken? Och vad ska jag göra? Hur ska jag lägga upp det för honom?

  Och köper man in sig, hur ska man tänka då? Med ränta, lån osv på det som redan är hans? Jag vill ha mer kunskap så jag kan argumentera för bådas fördel.

  Kram

  1. pingishadenius

   Återkommer i inlägg imorgon!

 2. Ja, visst är Härnösand en fin, liten stad 😉
  Jag såg den där annonsen men visste faktiskt inte att det var Du.. synd, hade säkert varit inspirerande att lyssna på.. 🙂

  1. pingishadenius

   🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *