Våga reklamera

WP_20151020_19_44_33_Pro

Härom kvällen kom jag hem sent från träningen. Hade handlat två paket av mitt favoritknäcke från Leksands, se bild. Allt var smulor trots att innehållet inte skakats på vägen hem. I normala fall skulle du bli sur och tänka, aldrig mer detta knäcke! Eller?  Vad jag gör är att jag tog denna bild och mejlade till deras konsumetservice. Trots att det bara är 30 kr i sjön, vill jag se om de kompenserar. Ett bra företag gör det. Tänk på att du som blir missnöjd med ett köp (produkt eller service) reklamerar istället för att sura. Ofta har du kanske fått fel produkt och en kundservice kan guida dig rätt/åtgärda det. Vi lägger tex mycket resurser på kundservice för både Flattered och Löwengrip Care&Color.

Genom tiderna när jag på ett vänligt sätt reklamerat har jag alltid fått positiv hjälp eller åtgärd. Det kan vara värt tiden!

2 Comments

  1. Angelika

    Hej Pingis!

    Jag har en fråga om en liknande sak.
    Jag beställde en hårddisk + skärm via ett elektronikföretag och jag lämnade 10% i handpenning. De skulle beställa hem varorna och de sade att varorna skulle komma till deras butik där jag kunde hämta hårddisken + skärmen. Det skulle ta 2-4 dagar för varorna att komma till butiken och när de anlände skulle de ringa. Efter 1,5 vecka ringde jag företaget (de hörde ju aldrig av sig) och frågade dem om varorna hade kommit, dem svarade att skärmen hade fått rispor och det skulle ta ytterligare några dagar innan avhämtning.
    Nu undrar jag 1. Om det inte är konstigt att butiken står och öppnar förpackningen till skärmen? Förpackningen är ju uppbruten. 2. Då det har tagit så lång tid antar jag att de har skickat skärmen på lagning. Om detta stämmer kommer jag att betala för en reparerad vara och inte en ny vara. Hur skulle du göra i detta läget?

  2. Hej, skriver ett inlägg på söndag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *