Basgarderob

Pingis i Thulin HB

Det har gått ett par veckor sedan jag skrev om basgarderoben. Någon som är bättre expert än jag på detta är kostymören och designerna Camilla Thulin. Igår upptäckte jag gladeligen att det finns en hel sida på hennes webshop om hur en smart basgarderob ska se ut. Kolla här.

Det här var särskilt bra (jag som förespråkar få plagg och istället variation genom smycken etc) Alla dessa plagg går givetvis att använda vid alla tillfällen. Klänningarna är det ju bara att pimpa med blommor, smycken och annat när det vankas afterwork, konferens, fest eller middag, likaså de andra plaggen.

I helgen är jag hundvakt åt en killkompis – så det blir långa promenader igen! Härligt.

Ska du ut och handla i helgen? ta dessa snabba tre tips med dig!

1. Bestäm innan du går ut vad du ska titta på (efter vad du behöver) så att du undviker fällor

2. Lägg undan det du hittar alt köp med öppet köp om du måste (kanske långt till affären och tid är ju pengar) för att undvika impulsköp och ev något du inte behöver. Handla plagget om du behöver det nästa dag (eller så har du gömt bort det)

3. Ett plagg in, ett annat ut. Vad ska du sälja, ge bort eller byta för att du köper nytt?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *