Morgonenergi

SavedPicture-201622564413.png


Trött efter tjejmiddag igår är jag på väg till gymmet. Har insett att mjuk träning är extra viktigt för att vakna och bli mig själv igen. Promenaden dit i frisk luft är bäst. Så mycket av livets bästa är gratis! Njut av det.

2 Comments

  1. Jätte fin och bra artikel <3

  2. Hej Pingis! Jag var inne och kollade på allabolag på Löwengrip Care & color. Grattis förresten till den fantastiska utveckligen! Är bara lite nyfiken såg att någon i din släkt, eller kanske det är din man är suppleant. Är det på grund av juridiska skäl man har så eller varför? Kanske är det så att han är aktiv i bolaget? Men om han inte är det, vad finns det för syfte? 🙂 Måste man ha suppleant i ett AB om man är 2 ledamöter? Vet att man måste ha en om man är ensam då denna ska kunna ta över vid sjukdom/dödsfall.. Tack på förhand 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *