Personligt vinner

Lång artikel om tennisspelaren Venus Williams bolag (inom sportkläder), i NY-times idag. Ibland skriver hon hälsningskort och lägger i online-orders, och är med i hela bolagets operativa utveckling. Ska bli väldigt intressant att se hur sk personliga bolag utvecklas de närmaste 5-10 åren. Riktigta människor bakom, transparens och öppenhet men också en högre risk i den mänskliga faktorn. Nu supergod frukost. Idag ska jag träffa en väninna, new yorker, som jobbat länge i finansbranschen. Numera driver hon ett finansieringsföretag, sk venture capital firm (Golden seeds).

SavedPicture-2016828135015.png

1 Comment

  1. Så bra drag! Man uppskattar verkligen att få det lilla extra oavsett om det är en beställning av kläder eller på ett hotellrum.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *