Sommar o sol

Den här veckan njuter jag tillfullo av sommaren. Vad jag uppskattar mest är att sova (inget alarm), morgonsim innan frukost och sedan att sitta o babbla vid frukosten så länge jag vill. Njutning kan vara gratis! Under semestern unnar jag mig, men lägre stress-nivå gör också att saker och ting blir mer genomtänkta. Det är oslagbart med dagsbudget. Middag ute? Då håller jag igen dagen efter. En annan god ekonomisk sak: skänk det du inte behöver! Idag lämnade jag en fin soffa mm till Röda Korset. 

Labrador Malte på bilden är min kompis hund men jag tar ofta hand om honom. Det är hans semester att vara vid havet med mig. Man kan göra mycket av semestern genom att byta och låna. Byta hus eller lägenhet med någon. 

Gissa vem som lånade handväskor sv mig i Almedalen?

1 Comment

  1. Kan det vara Annie Löf?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *