Bli din egen aktieanalytiker

Ny vecka och nya tag! Har du haft tid för återhämtning och reflektion i helgen?

Har du tänkt på hur mycket du kan om just din omvärld? Du kan vara din egen aktieanalytiker genom att t ex analysera hur du handlar och var. Klassiska analytiker på bank har ofta rätt 50%, inte mer. Testa att göra en lista på fem saker som du ser är trendigt just nu i din omvärld. Stämmer det mot några aktier som du känner till? Vad är starka trender framåt och det som minskar? Hur har du själv förändrat ditt konsumtionsbeteende senaste året?

Det är inte så svårt som du tror, men du måste våga och tro på din egen förmåga!

1 Comment

  1. Det är så himla sant! Lyssnade på ett avsnitt i prata pengar som handlade om detta och tänkte att jag skulle börja ha mer sådan strategi. Dock svårt att lita på sin egen förmåga att “bedöma” ibland märkte jag, man får öva.

    /Miljonista – 21 åring med mål att vara miljonär vid 25

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *