Tre snabba med Gustav

Det är full fart efter semestern och det hektiska tempot är roligt. LCC går som tåget och det gör glädjande även Flattered! Från att “bara” vara ballerinaskor kommer nu fler skosegment, tex Boots till hösten. Passade på att göra en kort intervju med Gustav, medgrundare och vd:

Hur har året gått hitintills: Jättebra – vi har lanserat spännande designsamarbeten och nya skomodeller som blivit väldigt väl mottagna, vilket resulterat i att vi växt med nästan 200% jämfört med förra året.

Nu boots, varför? Flattered ska kunna erbjuda vår kund en sko för varje tillfälle, och då är boots en viktig del av sortiment, så det känns naturligt.

Var är varumärket på väg? Flattered kommer från att vara ett innesko/ballerina-varumärke till att bli ett fullskaligt skomärke, och då är det inte otänkbart att vi även börjar göra skor med klack framöver. Den röda tråden kommer alltid vara eleganta, bekväma skor i premiumkvalité. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *