Economista community

Ni glömmer väl inte bort att Economista finns på Facebook- nu i form av tre olika grupper. Här kan du ställa frågor, dela med dig av din kunskap och delta i diskussioner. Grupperna är till för alla, nybörjare som veteraner.  Gå med idag och fortsätt din resa mot ett rikare och roligare liv!

Det finns även en sida som delar lite smått och gott om privatekonomi. Ge den en tumme upp om du gillar den 🙂

Både jag och Isabella är glada och stolta över hur Economista-communityn växer. Det var precis detta vi ville åstadkomma- fler kvinnor som stöttar varandra till att ta makten över sin ekonomi och vågar ta plats i finansdiskussionerna! 

2 Comments

  1. Åh vad kul, visste bara om en av grupperna! Tack 🙂

  2. Dom glömmer jag absolut inte bort, min kvällsläsning varje kväll typ! Tack för så grymma communitys 🙂

    /Miljonista – min väg mot miljonen vid 25 år

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *