Ekonomiskt självförtroende 

Idag tog jag en kaffe med en kompis som också driver bolag. Det gör sådan skillnad att omge sig med vänner som stöttar. Jag hjälper henne och hon mig! Hon har bättre koll på export och jag på svenska marknaden. Det är helt otroligt hur vi kan hjälpa varandra.  Att ha personer omkring dig som lyfter dig är A och O. 

På samma sätt spelar människor med sund ekonomi in. Ingen som tvingar dig in i dåliga penga-cykler utan någon som sporrar dig att spara. Stort som smått. Jag blir tex väldigt glad över att min pojkvän är så sund kring att inte slänga mat och handla ekonomiskt. Vidare att det inte finns några tabu kring att prata om pengar och våra gemensamma utgifter. Motsatsen skäl energi. Du är värd det bästa glöm inte det! 

8 Comments

  1. Pojkvän, vad kul 😜

  2. Pojkvän? är inte du gift?

  3. är inte du gift?

  4. Hi Pingis, I am one reader who likes to translate your blog to English because I love it but I don’t understand Swedish! I have a question a little bit personal. I am trying to organize my wedding. I saved some money to buy a property and will use a little of this money for the wedding. I have 2 options : either go for a little charming castle or a very basic town hall which is very less expensive. I like both places but I am afraid that some of my guests won’t like the second option (they would be coming form abroad so I consider their preferences also). I don’t know what to choose. What would you do?

    1. Pingis Hadenius

      Hi Myri,
      I would try and not to care so much about what others might think. After all it’s your (and your significant other) day. Friends and family who are coming from abroad are there to celebrate it with you. Focus on what you want and feel comfortable with spending.

      Good luck and congratulations on getting married!

      1. Thank you so much for your reply Pingis. Also I realized there should be a third option and after lots of research found a lovely barn that I feel comfortable spending for and that is nice enough. My boyfriend likes it better too. I will keep your advice about focusing one what I want for the rest of the planning! Have a great day! Myriam

  5. Såg dig i en sådan fin collegetröja på Isabellas blogg, var har du hittat den?

  6. “motsatsen skäl energi” du menar säkert ” stjäl” ??

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *