Hösten är här

Idag är det höstdagjämning och därmed går vi officiellt in i en ny säsong. Hur ser det ut på sparkontot efter sommar och semester? Lyckades ni hålla er budget? Om inte är det aldrig försent att ta nya tag!

Hösten kan innebära en stress för många med jobb och prestationskrav, men det kan också ses som en nystart. Efter att ha vilat och laddat batterierna är detta ett perfekt tillfälle att sätta upp nya mål, både privat, i karriären och för sparandet.

Några snabba tips på hur du kan underlätta höststarten:

 • Förläng sommaren genom att utnyttja de sista ljusa kvällarna och tänd ljus när mörkret börjar smyga sig på.
 • Ät lunch ute i parken under soliga dagar
 • Ta en extra semesterdag för att mjukstarta, eller börja jobbet mitt i veckan
 • Planera in en weekend (Åker du till ett varmare land blir sommaren också längre)
 • Sätt mål för att bli mer motiverad
 • Träna och få endorfiner. Ta en löptur bland höstfärger och lövklädda stigar, stanna vid en äng och stretcha eller träna styrka. Du behöver inte stänga in dig på gymmet bara för att temperaturen sjunker.

9 Comments

 1. Pingis … hej!
  Jag skrev nedanstående på Bellas blogg men antar det ratas, kanske kan du ge svar.

  Jag har nämligen en känsla att det är DU som gör mycket/det mesta men utan att leka mannekäng på insta och blogg.
  Detta skrev jag på Bellas blogg:

  “Jag har frågat tidigare men aldrig fått svar:
  HUR ser ägardelen i ert företag ut.

  Jag tänker nu på Pingis som (antagligen) är “hjärnan”/kompetensen, mångkunnigheten) bakom det mesta och DU är “ansiktet utåt, med en del lättare uppdrag, ända är det du som alltid syns.
  VARFÖR är det så.

  Jag har länge beundrat Pingis för hennes enorma kompetens och blev snopen när hon gick samman med dig.
  Borde det inte vara Pingis som gör mycket av det du gör (förutom ställer upp på glättiga bilder). Bilder = inte samma som kompetens mer än ett ansikte utåt.
  Jag förstår om detta ratas, men det är frågor jag länge tänkt på och Pingis är för mig a big star!
  Kul i alla fall att DU kom med där.
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  Ha det gott i hösten Pingis! Du ÄR “a star”!!!

  1. Vilken otroligt fördomsfull kommentar.

  2. Hej!
   Jag upplever frågan som att man missat hela uppläggetkring LCC. Isabella är väl perosnen utåt? Sedan är det massor av duktiga människor bakom.
   Att Isabella syns är väl för att man valt henne som varumärke?
   Det betyder väl vakren att hon gör mer eller mindre än någon annan? Inte heller att de bakom henne inte för cred för sitt jobb?

  3. men det är ju just det som är upplägget? varumärket är skapat med Isabella som ansikte utåt och det är därför hon syns! det betyder absolut inte att alla andra som jobbar med LCC gör mindre/mindre viktiga/eller mer viktiga jobb. Alla är ju bra på olika saker ich alla har ju olika uppdrag i ett företag, förstår inte riktigt din fråga alls när man vet att det är så. Sen din fråga HUR ägardelen ser ut är ju en helt annan, kan ju bara Pingis och isabella svara på men har för mig att de gått ut och sagt att de gått in 50/50 och äger lika mycket var. Man kan ju äga 100% av ett bolag men synas 0 till aldrig, betyder ju ingenting egentligen.

 2. nej I, en relevant fråga.

 3. Pingis

  Jag ber om ursäkt för att Bella och hennes vänner skriver.
  Jag hoppas du ändå förstår att vi är MÅNGA som ser dig, inte fysiskt, men vi ser din kompetens, din kunnighet,
  Ha det gott!

  1. haha men det är ju ingen som säger att Pingis inte är kompetent och kunnig? Jag håller absolut med dig att hon är det! Jag tror bara att ALLA anställda är där för att dom är kunniga och kompetenta. Både Pingis och Isabella, men dom är bra på olika saker 🙂 det är ju toppen att man kan teama upp med varandra då tänker jag 🙂

  2. Jag är helt säker på att alla som svarat dig inser att även Pingis lägger ner ett stort jobb i företaget. Och Pingis själv har skrivit och sagt själv ett flertal gånger att dom kompletterar varandra väldigt bra.

  3. Fint, du lyckas förolämpa både Bella och Pingis i en och samma kommentar, dolt bakom ett drypande föraktfullt dravel. Du tror att Pingis, som den strålande stjärna hon är, skulle teamat ihop sig med det våp du försöker få Bella att framstå som om det faktiskt var så att Bella är så korkad som du tror?

   Båda är fantastiskt duktiga och drivna kvinnor. Bra på olika saker men bäst tillsammans.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *