Krönika från Cannes


Den här veckan befinner jag mig i Frankrike för en mässa för LCC. Löwengrip Care&Color har en monter på en av världens finaste mässor, det är fantastiskt roligt. Här har jag även träffat mycket internationella kontakter. Ett värdefullt nätverk skapas :). Att värdera sin tid och lägga tid på rätt saker, fokus, är A och O i ditt jobb, liv och som entreprenör. Att hela tiden göra mest av det du gillar gör att du blir riktigt skarp på just det!
Delar även med mig av en krönika jag skrivit – läs den här.

2 Comments

 1. Lena Sundén

  Hej Pingis!

  Jag har tittat på några avsnitt på eran EQnomics hos Aftonbladet. Tack så mycket! Det var för mig ett uppvaknande. Vaknade tidigt imorse och har nu gjort ett excelblad med alla mina inkomster, räkningar och utgifter och jag är tyvärr en slösa. Jag har också appen Tink. Jag skulle kunna spara mer till Avanza och mina aktier. Jag vet inte riktigt vad jag handlar men jag köper för mycket på Apoteket och för mycket böcker. Jag får läsa de böcker jag har annars blir det överfullt hemma och jobba på min investeringsplan för aktier. Vi renoverar inte, vi reser inte utomlands, jag äter mycket mindre kött och dricker ingen alkohol. Men jag får sluta att gå in på Kicks, Hemtex och Akademibokhandeln. Får se om jag lyckas. Istället har jag skrivit en önskelista på vad jag skulle vilja köpa och spara till det först innan jag handlar. Jag försöker sova på saken innan jag handlar för 500 kr.
  Hälsningar,
  Lena Sundén

  1. Pingis Hadenius

   Det gör mig glad att höra! Härligt att du hittat inspiration till att ta tag i din budget 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *