Metro&Aktiedrottning


När vi skulle fotografera bokomslaget hade vi redan många skissade alternativ och med redan tagna bilder. För oss var det viktigt med en kvinnlig aktieportfölj som man känner respekt och stolthet inför. Så denna gula symboliserar aktiedrottningens innehav! Läs mer om boken här.

Det är annars full fart i bolagen så idag ligger jag med datorn i knät (min bästa kompis är min Lenovo yoga, batteriet tar aldrig slut och den går att använda som surfplatta också!) och tar igen jobb. Offerter, massor av siffror som skall gås igenom till kunder, avtal. Just nu är det businessdiskussioner med parter i Filippinerna, Europa och Asien, ja även Australien! Jag ler för det är så roligt. Jobbet tynger aldrig mig. Senare idag ska jag köra till St Tropez! Träffa lite andra entreprenörer.

2 Comments

 1. Så kul det ska bli att läsa boken! Ni är grymma! 🙂

  /Miljonista – min väg mot miljonen vid 25 år

 2. Lena Sundén

  Jättefin bild på er! Ska bli intressant att läsa er bok! Igår lyssnade jag på flera avsnitt på er acast, En Economistas podcast. Tack för alla era tips och bra att ni säger att det är aldrig är försent. Så nu tog jag tag i mina PPM-fonder och tog tjuren vid hornen. Så nu har jag bytt ut East Capital Ryssland mot Lannebo Småbolag och Spiltan Räntefond till Didner & Gerge Aktiefond.

  Så här ser min fondfördelning ut:
  Fondnummer Fondnamn Fördelning
  140491 Didner & Gerge Småbolag 27 %
  272898 Spiltan Aktiefond Småland 26 %
  313742 Länsförsäkringar Fastighetsfond 25 %
  842690 Lannebo Småbolag 11 %
  291906 Didner & Gerge Aktiefond 11 %
  Summa: 100 %
  Hälsningar,
  Lena S
  Tack ännu en gång för era tips!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *