Värdet av att tänka

Emellanåt uppskattar jag en egen lunch. Att träffa folk och bygga relationer är otroligt kul och nyttigt i ens utveckling samt för bolagen. Men, egen tid att tänka är ett måste. Likväl en utmaning. Nu sitter jag på Daisy Grace på Sveavägen i fotbad. Ett tyst surr från omgärdande hårtorkar är perfekt ”fundera” klimat. Snart promenad tillbaka till kontoret med lugnare huvud!

3 Comments

  1. Oh så härligt, perfekt avkoppling

  2. Skönt! När det gäller era skönhetsprodukter handlar det om att positionera er utifrån två sidor – vad ni står för och vad kunden söker. De nya förpackningsförslagen tycker jag andas Åhléns mer än Apoteket på ett lagom sätt. Dock ser dem ut som alla andra så jag hade valt att ta bort LCC-logon och göra en tom cirkel istället som följer trenden “fylla i konturer i målarbok” om ni ska stanna på Apoteket. Jag är inte er kund och kommer aldrig att bli eftersom jag väljer ett annat innehåll än vad ni erbjuder. Däremot har jag jobbat i många år med produktlanseringar, kampanjer och karriärcoaching utifrån min bakgrund i reklambranschen och utbildning i arbetsvetenskap med inriktning mot kompetensutveckling. Det är detta jag menar som exempel att jobba för andra än sig själv. Det jag presenterar på mina hemsidor och bloggar är mina egna tjänster och produkter eller idéer för, som jag i sin tur samarbetar med andra omkring. Helt enkelt, ketchup är ketchup och senap senap. Föredrar man det ena så gör man, oavsett märke och kvalitet. (Förr i tiden använde jag Lancome och Biotherm). Låt bli att ta mer. Tack!

    1. PS. Och i vanliga fall hade jag diskuterat detta med er mot betalning i möte om ni anlitat mig som konsult för LCC. Investmentbolag för övrigt implicerar att ni investerar i andra företag än era egna, gör ni inte det, bör ni kalla er för holding bolag, förmodligen även lagligen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *