Ta en rast!

Fortsätter på gårdagens tema. Det är så lätt att lura sig själv och tro att effektivitet är lika med att ha många bollar i luften. Här läste jag en bra artikel om hur vi faktiskt kan bli mer kreativa och effektiva genom att göra… Ingenting!

Från tidningen Entrepreneur

3 Comments

  1. Intressant att du skriver om vikten av pauser samtidigt som din “partner in crime” skriver i sin blogg att “varje extra timme på kvällen ger försprång”.
    Alla är olika så klart men jag tror starkt på att planera in pauser. Efter att ha gått i väggen som ung är jag mer mån om mina vanor. Är också kreativ och får energi av att ha människor omkring mig. Det kan bli för mycket även om man sååå gärna vill med på allt.
    Jag har lagt in ” myssöndag” i kalendern var 3e vecka. Tramsigt för en del men vettigt för mig iaf

  2. hej, sant. Jag skulle säga att Isabella och jag har lika inställning. jag jobbar nog oftast intensivt hela dagen med träning morgon eller kväll, medan hon har en paus med barnen på sen em och därför jobbar “igen” på kvällen. alla är olika och mår bäst efter egen planering.

    1. Precis så man ska ha det 😊 Hittar man sin ”egen rytm” får man bättre resultat och mår som bäst!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *