Paris!

Idag bär det sv till Paris och sedan ska jag vidare till Spanien. Jag älskar att vara en flygande fågel i vår målsättning att bygga bolagen globalt. Det är en helt annan arena att bege sig ut på. Men så spännande! Igår hade jag telefonkonferenser med en potentiell partner i Ryssland och en i Singapore. Trots att man pratar engelska och om samma saker  skiner skillnaden i marknad och kultur igenom. 

I Paris ska jag intervjua Isabella om våra bolag och e-handel. Publiken är mixad, Nordbor och fransmän. Vi är ett starkt team och det är lätt att lyfta varandra när vi känner varandra väl. Platsen är Handelskammaren i Paris. 

Resor blir lätt dyra vanor. Min vana är att ta med kaffen i taxin ut samt att jag alltid samåker med Isabella. Det blir billigare än tåget och sparar tid. Sammanlagt har jag sparat 40+300=340 kr idag. 

Med alla resor har jag fått en bonuskort, access till lounge där det finns frukost 🙂

Den som spar hon har!

Så en rolig sak om Flattered (har på mig dem i bild):

Anna, vår nya designstjärna! 

Flattered växer så det knakar och vi anställde i augusti en ny designer, Anna,  som senast kommer från Filippa K Women Wear / Soft Sport, och dessförinnan designer på H&M. Superduktig, vilket verkligen hjälper oss att forsätta utveckla Flattered och våra skor när vi breddar oss. Till nästa år kommer vi satsa mycket på pumps och boots där vi kan växa. 

9 Comments

 1. Hej! Fantatiskt att få läsa om era företags steg mot att bli mer globala.
  Jag jobbar själv i ett globalt företag och har kollegor över hela världen. Att man gör bort sig ibland pga kultur bjuder jag på. Undrar dock om du har något tips på affärskulturböcker? Preppar ni med kultur innan ni kör pitch?
  Talar ni något annat än svenska och engelska?

 2. Jag försöker förstå hur du har sparat 300 kr på att dela en taxi när kostar 350 kr för TVÅ att åka Arlanda express,. Tåget går ju dessutom snabbare (och är miljövänligare som bonus).

 3. Sandra Larsson

  Hej Pingis! Du verkar ha ett harligt fortroende och ar ju valdigt bra pa business, sa hoppas att du kan svara pa den har fragan. Jag borjade ett nytt jobb som Executive Assistant i London for fyra manader sedan och tycker verkligen om bade mitt jobb och mina chefer. MEN, nar jag anstalldes var det klart att jag skulle vara EA till tva personer – sedan jag borjade har det gatt upp till fyra personer. Snart ar det dags for appraisals, dar man saklart kan prata lon. Kan jag saga att jag vill ha loneforhojning i den har situationen? Det ar ju inte sa att det ar ohallbart att jobba for 4 personer, och dom gav mig en bra ingangslon. Men jag har anda tagit pa mig mycket mer an vad som sades pa intervjun. Andra fragan – jag vill garna klattra i det har foretaget och vill fa mer ansvar sasom projekt. Nar jag sitter i moten och har asikter sa sitter jag dar bara tyst. Och nar jag tanker att jag vill ha mer ansvar, ber jag inte om det. Jag blir SAAAA blyg nar jag sitter i rum med manniskot mycket ‘hogre upp’ an mig sjalv. har du nagra tips pa hur man kan hoja sitt sjalvfortroende i en san situation? Kram

  1. Åh Sandra vad jag känner igen mig, varför är lönesamtal och utvecklingsamtal så jobbiga..?

 4. Du ska intervjua Isabella, låter mer som om det är en berättarteknik nitänker använda er av. Du visste redan innan hur hon kommer att svara.
  Jag kallar sånt för Klubb för inbördes beundran!

  1. Jag förmodar att eftersom Pingis och Isabella känner till varandras styrkor och svagheter väl och vill att deras företag ska ska växa, så är detta ett väl planerat drag. Knappast en klubb för inbördes beundran när man använder sig av sina styrkor.

 5. Snälla satsa på veganska skor!!!

  1. Pingis Hadenius

   Vi har skor som är veganska- Spana in här: https://flattered.se/produkt-kategori/veganska-skor/ 🙂

 6. Dessidess

  Du är fantastiskt smart pingis! Det känns verkligen som att du lever Economista livet genuint. Heja!!!!❤

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *