Kickstarta veckan med egentid

Me-time. Egentid. Något som jag tror kommer att bli allt viktigare. Vi behöver tid offline. Vi blir faktiskt bättre då! Det finns en sak jag gör varje dag: Lägger benen mot väggen i sängen så att blodet åker ned i benen (jag ligger alltså som ett L). Djupandas och blundar. Säg att det blir tre till fem minuter per kväll. Det hinner alla! Träning är också mitt andrum. Utan det skulle jag nog bli knäpp. Efteråt kan jag ta det lugnt och stretcha en stund och varva ner.

Hitta det som får dig att koppla av både i kropp och sinne och sätt ett mål att göra det varje dag. Det behöver inte vara storslaget och ta lång tid. 5 minuter räcker långt och ger mycket!

1 Comment

  1. Att sluta med sociala medier är mitt trick. Jag har varken tid eller ork att hålla mig uppdaterad kring alla andras liv. Jag lever mitt liv och vill de berätta om förlovning eller barn får man kontakta mig personligen.
    Ett beslut som jag tog när facebook dök upp för många år sedan. Är en av få 80-talister i min omgivning som vägrar vara med där.
    Folk har klagat under åren på min icke existens där. Jag tycker telefonnummer, sms samt face to face räcker för min del.
    Förstår nöjet med facebook men känner mig själv för väl för att ge mig in i den hetsen.
    Tack för inspirationsinlägg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *