Pratet! Do the talk..

​Igår på Arlanda blev det spontan boksignering av #Aktiedrottning – mycket trevligt bemötande på Pocketshop. Isabella och jag ska dit på söndag igen (reser på delegationsresa till Dubai och Saudi). Boken har skapat mycket glädjerop vilket är roligt! 

Igår satt jag och pratade med min pojkvän och värdering och multiplar. Blir glad när det finns intresse för investeringar och värdering. 

Något vi i Sverige måste jobba mer på är att prata om pengar. Slog upp Di idag och fortfarande har i princip varannat par ojämlik ekonomisk fördelning i relationen. Själv tog jag upp detta omgående i min nya relationen. Jag ville ha delat ansvar och sa “hur tycker du att man ska dela på ekonomin och ansvar i en relation?” Utifrån det öppna samtalet kom vi överens om gemensamt konto (som han fixade :), och så sätter vi in 2000 kr där varje månad. Vi har varsitt kort till kontot och med kortet betalar vi all mat. Andra utgifter och kostnader delar vi relativt på, efter vår inkomst.

1 Comment

  1. Du och Isabella har gjort mycket för främst kvinnor mer era poddar, böcker osv.
    Isabella och du tycker jag inspirerade lite olika målgrupp. Jag är mer intresserad av ditt jobb/ekonomitänk och därför är din blogg roligare för mig.
    Isabella är väldigt smart tjej som iaf fått mig att få upp ögonen för nya marknader och hur “lätt” det är att påverka via social media.

    Har önskat mig boken i julklapp. Läser den oavsett, men vilken nivå är den på? För den som aldrig testat aktier?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *