Händer i bolagen

 • I år växer vår verksamhet mer och mer online. Det blev tusentals produkter under Black Weekend i bolagen. Längst i utvecklingen har Flattered kommit där vi finns online i de flesta länder. Riktigt kul!
 • Jag var i Warszawa under veckan på möte med en distributör och Isabella var samtidigt i New York och träffade en annan distributör. Våra mål och stora visioner kvarstår och vi är mer peppade än någonsin!
 • Snart väntar en resa till Ryssland (om visumen hinner komma tills dess! Håll tummarna) och efter det är det julbord med LCC, LGI och Flattered!
 • Nya kontoret jobbas det på för fullt och det ska bli så spännande att få se när allt är klart. Flattered som sitter kvar på vårt gamla kontor har fått det jättefint och snart står ett härligt showroom där med senaste kollektionen! Vi kommer också ha några hyllor hos oss med deras snygga skor!

  Trevlig helg!

2 Comments

 1. hej pingis, har nyss upptäckt din och isabellas bloggar. uppdatera gärna oftare, jag kollar din blogg varje dag. är 46 år så för mig är du extra intressant då du närmar dig poweråldern 40. fråga: hur har ni kommit på namnen på era bolag, de är så klockrena? vem ör geniet bakom flattered, lcc och nordic tech… och då menar jag namnen?

  1. Pingis Hadenius

   Hej, skulle gärna skriva mer, men hinner inte. Roligt att du läser!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *