TED talks

Ingen har väl missat TED talks?
“Technology, Entertainment, Design”, en organisation som lägger upp kortare föreläsningar gratis! Superbra!
Klicka här för att se vad jag kikade på imorse.
Men jag vill gärna veta era favoriter!

Starten på den här veckan blev lite annorlunda. Istället för en dag på kontoret tillbringades den istället i Milano för ett viktigt möte med en distributör. Innan dess hann vi med en liten skidsemester som Isabella fick av mig i present. Vi har haft några härliga dagar tillsammans med fantastisk mat och härliga åk i skidbacken.

1 Comment

  1. Jag kan varmt rekommendera “The Danger of a Single Story” med Chimamanda Ngozi Adichie. Ett sevärt tal om våra fördomar och hur den påverkar vår bild av världen och i synnerhet Afrika. Den är en av de tio mest sedda TED-talksen någonsin och det av en anledning! Har nog sett det talet tre-fyra gånger redan.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *