Julmiddag och tips till småföretagare

Idag väntar julmiddag med kontoret! Vi har alltid väldigt roligt tillsammans så ser verkligen fram emot ikväll. Vi kommer vara på Brasseriet! (Håll utkik på min Instastory för härliga bilder.)
Det har varit en stressig period under december men det är inget jag låter ta överhand. Tvärtom blir sömn, träning och vila något som prioriteras mer än någonsin i dessa lägen. Snart får vi en välbehövlig julledighet och därefter väntar resor! Ska bli spännande.

Har ni köpt klart alla julklappar?
Som företagare förväntas du att skicka presenter/gåvor till dina samarbetspartners och kunder. I år fokuserade vi på en julgåva som är lite mindre men skapad med kärlek.
Med pepparkakor och glassyr har vi skrivit våra (än så länge) initialer LCC på sammanlagt 50+ pepparkakor. Det blir både personligare och en fin gest.

Så ett tips till er småföretagare: ni behöver inte köpa den stora dyra pralinasken. Det går minst lika bra med det lilla men personliga.
Det genomsyrar lite hela julen tycker jag. Det behöver inte vara stort och dyrt för att ta priset som bästa present. Har du inte pengar, köp det inte. Minns du den där julen när du fick den dyra kameran? Eller minns du julen där ni satt tillsammans, spelade bordsspel och hade en mysig stund. Kom ihåg att tiden med sina nära och kära väger mer än materiella ting.

Kram!

4 Comments

  1. Vilket fint inlägg! Ja kärlek och omtanke är värt mer än alla pengar i hela världen.
    God jul på dig också!

  2. bra! tipsa mig – billös men barnens ridskola kräverbil, leasa är så dyrt och inget sparat till ny bil – vad göra?

    1. Pingis Hadenius

      Kan barnen samåka med sina ridkompisar mot en mindre peng? Alternativt erbjuda barnpassning som tack för hjälpen?

  3. tack! bra idéer. tror dock att vi är de enda som inte bor ute på landet nära ridskolan men ska fundera.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *