God jul, tankar om stil och shopping

Igår läste jag intressanta artiklar i GA om shopping inför jul. Mycket nyttiga juridiska råd och öppet köp och bytesrätt men också om ökande e-handel. Får mig att tänka på “Säker stil böckerna”. Varför? Jo i många år när jag själv shoppade för mycket saknade jag mål. Med det menar jag att jag inte hade en uttalad “min stil, det här behöver jag” och pga skulle jag köpa allt.. Trots en dignande garderob var jag ändå inte nöjd och hade ofta känslan av att inget passade eller var förvirrad kring vad jag skulle ha på mig. Det stal tid också!

Att hitta sin stil minskar lusten att spontanshoppa. När du verkligen hittar “ditt” blir det roligare och mer övertänkt.

I bild entreprenörerna Ebba och Emilia bakom Säker stil. Följ dem på intagram, lyssna på deras pod och böckerna finns på Adlibris (bla).

Ha en riktigt fin jul!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *