Nya tag!

En rolig månad har precis börjat och jag är på resande fot ett par veckor i Asien och Australien. I år börjar Löwengrips internationella resa på riktigt. Jetlag, förseningar och allt möjligt oväntat är vardagen som resenär. Flexibilitet och tänka positivt är ett måste. Ta seden dit man kommer. Annat jag tänker på:

Dagsbudget

Mellanmål (man kan fastna på en plats och annars tvingas köpa dyr flygplatsmat). Nötter tycker jag är enklast.

Tomma vattenflaskor som jag fyller på.

Kaffe ute? Köper en extra stor och delar med min pojkvän. Alltid billigare än två små.

Doggybag! Från restaurang. Gårdagens pizza ute blev lunch idag. I princip alla hotell har en liten kyl.

Fastna inte i stora varuhusreor!!

Börjat med ännu mer sparande i år. Se det som daglig hälsa, lite varje dag!

1 Comment

  1. Dagsbudget – nu blev jag väldigt nyfiken. Kan du inte skriva lite mer kring detta och ditt tänk kring det?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *