Det mobila livet & tid

Så var jag på väg igen. Ikväll går resan till Gotland. Ska äta middag med min bror som pluggar till läkare och är där på praktik. Över helgen ska jag vara hemma på Fårö. Oftast går resorna utomlands och i andra tidszoner. Eftersom det blir perioder borta från kollegorna försöker jag ta mycket möten på plats och jobba undan uppgifter när jag reser och jobbar ostört. Min ständiga medföljare (helt beroende!) är min Lenovo Yoga. Väger knappt ett kilo och kan flexa till visningsskärm när så behövs. Det är så oerhört viktigt för mig att kunna jobba enkelt och effektivt var jag än är. Tid är det viktigaste vi har. Älskar känslan att stiga av ett plan och ha jobbat klart. Nu ska jag påta i lite siffror. Ha en fin kväll!

3 Comments

  1. Hej! Gillar din blogg men tycker att typsnittet är lite för litet att läsa.. Måste sitta och anstränga mig vilket blir jobbigt efter en stund, går det att välja större? 🙂

    1. kan du inte bara dra upp det på din skärm? bör vara dina inställningar

  2. Sara Husic

    Jag vet att det är en seriös blogg och allt men SHIT vilket glow du har i ansiktet! Ser magiskt ut! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *