Våga lyssna på vad du vill i karriären


Våga. Var sann mot dig själv och dit du vill och lyssna på vad som är din passion, inte vad omgivningen säger till dig. Jag älskar sälj vilket vissa fnyser åt. Det struntar jag i. Jag vill jobba med min passion och efter många år (väntade för länge) började jag inse det och sluta låsas.
Nu lägger jag fokus på affärsutveckling och våra kunder. Med det är jobbet en fröjd, även när hagelstormar av problem regnar över en. Tänk efter vad du vill och karriären och mål blir lättare och roligare att nå!

Kläder: från två förebilder. Kvinnliga grundarna Rebecka Björnsdotter (skor) och Elin Almedars modemärke Styelin.

ps: Lär dig mer om ekonomi med kära Ekonomiekot! Alltid bra mix av omvärldsekonomi och hur företag fungerar.

1 Comment

  1. Vågen! Tack för ditt budskap – förstår du vad viktigt det är att få höra detta! Spritter i mig. Jag älskar också sälj! Kontakten med kunderna, bygga affärsrelationer. I så mycket mindre skala än du men ändå – kärlek till sälj och satsa på det.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *