Intensiv weekend i London

I torsdags flög jag och Isabella till London och hade en fullspäckad dag med möten. Vi träffade bland annat en investmentbank som är intresserade av Löwengrip och Noella som är VD det brittiska hudvårdsmärket, ELEMIS. Vi diskuterade strategier och planer för ett framtida samarbete. Mycket spännande.  Det är en väldigt expansiv fas vi går igenom just nu med Löwengrip med många bollar i luften och ny varumärkeslansering i maj. På fredagen träffade jag Hearst, de är en koncern med bland annat ELLE och Harpers Bazaar. Vi diskuterar samarbeten i de länder vi ska lansera i framåt.

Jag lär mig oerhört mycket i  möten med icke-svenskar. Affärskulturen är annorlunda. Mer sofistikerat då allt är större. Veckan har varit så intensiv att jag inte kunde hålla mig vaken igår. Det blev tidig kväll och en middag på Army & Naval Club. Idag hann jag en promenad i vackra St. James Park, besökte Buckingham Palace och passade på att läsa The Daily Telegraph. Skön nedvarvning efter en intensiv vecka på jobbet.

Posted in LCC

2 Comments

  1. Svårt att läsa den svagt färgade texten?!

  2. Spännande, utveckla gärna mer om skillnaderna mellan svensk/internationell business

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *