Tankar över påsk


I mars har jag föreläst en del. Föreläsningarna, eftersom de alltid har med entreprenörskap och business att göra på något vis, ger mig en bra grund till reflektion. I förberedelserna måste jag fundera över vad tex våra framgångsfaktorer är, vad är styrkan i våra digitala strategier osv.


Min starka sida är inte layout och form, mina presentationer blir därefter men budskapen kommer ändå fram. Här är min summering från IKEA Talks. Vi bygger bolag utan en färdig manual. Ledarskapet måste fokusera på att våga utmana, veta när man måste bryta för att den valda vägen är fel. Lära sig, göra om och förhoppningsvis nå rätt väg. Vi växer så fort och det händer så mycket att stunderna jag och mina kollegor utvärderar och tillsammans “feedbackar” är otroligt viktiga.
Jag ser verkligen fram emot påsk. Nu ska jag rensa inkorgen, sen blir det slappa på Solkusten med familjen. Obeskrivligt skönt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *