Inspiration av Kate

En av mina favoritkanaler är CNBC. Varför? Deras fokus på business. Jag är tveksam överlag idag till nyheter för det sker så mycket politisk lobbying. Läser jag nyheter online är jag skeptisk: kan en AI robot ha påverkat skedet? Jag förlitar mig därför bara till nyheter av Svd, DN, FT och WSJ.
Hur som helst, CNBC lyfter ofta fram bra entreprenörer och spännande bolagshistorier. Igår var det skådespelerskan Kate Hudson. Se ett klipp här.  

Från CNBC:

Actor Kate Hudson is not only a success in Hollywood, she’s now a trailblazer in business too. Having co-founded Fabletics in 2013, Hudson’s athleisure brand is already a sporting phenomenon with more than 1.2 million people having signed up to its business model worldwide. Diversifying your career, however, is not always an easy task, but the actor-turned-businesswoman knew Fabletics was an opportunity she wanted to embrace — even if it didn’t pan out.

 “Risk was never something that scared me,” Hudson told CNBC’s Tania Bryer on the “CNBC Conversation,” explaining how as an actor, she has seen every decision as risky.


Den här veckan bär det av till både Madrid och Lissabon. Älskar affärsutvecklingen och alla steg som bygger oss större och bättre!

3 Comments

  1. Varför har ni släppt pressmeddelande 2018 att bella har 1,5 miljoner läsare på Bloggen om hon har över en miljon mindre just nu 2018?

  2. Jag är lite nyfiken på hur ni på kontoret förhåller er till att Bella påstår sig ha 1.5 miljoner bloggläsare i veckan (https://bit.ly/2HPVEcV) samtidigt som siffror från United Influencers visar att denna siffra egentligen är 83% lägre: 260 tusen unika besökare per vecka? Är det något ni redan vet och hur kommer ni att göra framöver? Obs: jag utgår nu ifrån de siffror som finns tillgängliga.

    1. Bara som ett förtydligande på det jag undrar: har ni inte fått de riktiga siffrorna från Bella eller är detta en medveten strategi från hela bolaget att få Bella att låta “större” än vad hon egentligen är? Slår man ihop följare på sociala medier som Bella nu påstår i ett inlägg som låter som en efterhandskonstruktion är Bella fortfarande inte störst: Kenza har minst 500 tusen fler följare på FB, IG ooch Twitter jämfört med Bella. Med Bellas nya räkneexempel innebär det att Kenza är större än Bella.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *