Svar på frågor

Det har dykt upp en del frågor och jag svarar på de samlat här då de handlar om samma sak.

Jag skriver inte inlägg så ofta pga tidsbrist och hinner inte heller svara på kommentarer i den takt som önskas. All ekonomisk information om Löwengrip Beauty AB och våra andra bolag finns på allabolag.se. Där kan ni exempelvis ladda ner våra årsredovisningar. Vi har AA-rating (god kreditvärdighet). Jag kan inte kommentera våra kunder och leverantörer då det skulle bryta mot våra avtal.

Nordenhem sköter bl a vår redovisning och betalningar och de följer alla regler avseende betalningstider och god ekonomisk sed.

Det är omöjligt för mig att hinna besvara alla kommentarer och frågor som kommer in, jag hoppas att ni förstår och respekterar det.

32 Comments

 1. Varför ljuger Bella fortfarande om sina följarsiffror, både i bloggen, i intevjuver och vid presentationer?

  Hur kan Bella i bloggen påstå att hon når ut till 400 000 småbarnsmammor när hon har 260 000 unika besökare mm? Hur kan hon på riktigt presentera en beräknad omsättning för 2018 för bolagen, när halva 2018 inte ens har gått?

  Ni vet ju veta att det är många samma följare på olika kanaler och ni inte bara kan slå ihop dem till en totalsumma. Och även om ni gjorde så, så skulle det inte stämma. Sjukt oärligt.

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram (@lowengrip) imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa dina frågor då. /Pingis

 2. Vem sköter era HR frågor, avtal, uppsägningr etc?

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram (@lowengrip) imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa dina frågor då. /Pingis

 3. Luftslottet kommer falla, don’t you worry.

 4. Desiree

  Du hade alltså tid att skriva all text i inlägget ovan, men trots detta besvarade du ingenting? Vilken bluff ni är. Jag får god lust att gå och slänga mina Löwengrip produkter åt skogen Pingis! Riktigt, riktigt dåligt!

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram (@lowengrip) imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa dina frågor då. /Pingis

 5. årsredovningar blir inte offentliga förrän juli/augusti i bästa fall, så 2017 vet vi inget om och inte heller hur det gått Q1 2018.

 6. 1. Ni har inga avtal längre med de anställda ni har avskedat och de konsulter ni har avslutat era avtal med så det är skitsnack att du inte får kommentera överhuvudtaget.

  2. En kreditvärdering är inte permanent så det säger inget om er professionalitet i alla lägen. Kreditvärdering kan sänkas med nya uppgifter.

  3. Nordenhem betalar det ni ber dem att betala. Det är helt möjligt att ignorera fakturor även om Nordhem får nys om fakturorna för att ni kan uppge inkorrekt information till dem om varför en faktura inte ska betalas.

  4. Varför har ni inte betalat ut slutlönen till er country manager och konsult i Riyadh?

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram (@lowengrip) imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa dina frågor då. /Pingis

 7. Om det stämmer det som står i Bloggbevakning om Löwengrip är det en riktigt stor besvikelse. Hade högre förväntningar på er.

  Riktgt tråkigt.

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram (@lowengrip) imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Där är ni välkomna att ställa alla frågor. /Pingis

 8. Det där var inga riktiga svar, bara en massa ord.

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram (@lowengrip) imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa din fråga då. /Pingis

 9. Michaela

  Snälla, skaffa er lite självrespekt. Både du och Isabella! Ditt inlägg här är bara ett oseriöst svamlande utan något vettigt innehåll eller svar, precis sådant som Isabella brukar komma med som “försvar” när hon blir ifrågasatt. Om de uppgifter som nu kommit fram stämmer så är det fruktansvärt illa. Jag hoppas innerligt att alla era företag och företagsengagemang i så fall blir granskade ner till minsta möjliga detalj.

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa din fråga då. /Pingis

 10. Du är VD i ett mellanstort bolag men har inte tid att besvara relevanta frågor? Vad är det som slukar så mycket tid, föna håret eller dansa på kontoret? För förutom att ljuga om siffror och var/hur ni säljer era produkter så verkar det vara det som är viktigast för dig och Bella. Det är möjligt att ni har en fantastisk affärsplan för att nå den där berömda miljarden, men just nu bygger ju hela er försäljning på konceptet Isabella – den fantastiskt framgångsrike entreprenören och 2-barnsmamman. Blir lite magplask när det visar sig att det mesta är lögn och kuliss.

  1. Pingis Hadenius

   Hej! Jag kommer att ha en öppen Q&A på Löwengrip’s Instagram imorgon onsdag 29/5 kl. 11:45, live. Du är välkommen att ställa din fråga då. /Pingis

 11. Varför all denna ilska mot dessa kvinnor? Önskar att kvinnor hjälpte varandra istället för denna återkommande pajkastning i media. Män gör inte detta lika frekvent. Det finns många “framgångsrika kvinnor” och herregud vad de får stå ut i media. Vad är problematiken bakom? jag inspireras av många av dem.

 12. Väldigt respektlöst mot sinne läsare att klippa och klistra in samma svar till alla….
  Bevisar än en gång hur ni ser värderar era läsare och era kunder.
  Förresten är det tisdag imorgon, men det ska du väl berätta då?

  1. Men seriöst, skärp dig! Det är inte ett dugg respektlöst att svara så och att Löwengrip inte kan gå ut offentligt med svaren på många av era frågor är fullständigt självklart om man har minsta vett eller insyn i avtal och hur man driver företag. Tänk om alla företag fick stå ut med denna urlöjliga pajkastning, då skulle inte mycket jobb bli gjort i lilla Sverige. Ni är en pytteliten klick människor från Bloggbevakning som bestämt er för att starta ett drev därför att ni minsann hört rykten och därmed tycker att ni minsann har rätt att veta exakt allt nu nu NU! Väx upp!

   1. Bekant

    Rosanna som kommenterar under fejknamn?

   2. Tyvärr vet jag hur man driver ett företag, och det är inte genom lögner och falska siffror. Lugn.

   3. Marie

    Oj Monika, du bör göra en faktakoll innan du använder dig av ordet rykten. Det är såna som du som Isabella & Pingis för bakom ljuset.

 13. Kalenderbitaren

  Det är tisdag den 29.5 åtminstone i min almanacka ? Men ni kanske har en egen agenda!

  1. Det är väl det som kallas att springa på många bollar samtidigt, och väldigt ekonomiskt framför allt

  2. Pingis Hadenius

   Det var mitt misstag, menade såklart tisdag! /Pingis

 14. Vad duktig du är Pingis, du behärskar copy and paste, är det svårt?

  1. Pingis Hadenius

   Eftersom att alla kanske inte läser kommentarsfältet valde jag att svara på samtliga så att informationen skulle nå fram till de som vill ställa frågor 🙂

   1. Marie

    Vad bra! Tar du med dig mina frågor inför morgondagens Q&A:s?

 15. Ert ljugande är på väg att uppdagas. Era produkter, som ni inte ens kan skriva ut i web-shopen hur mkt de innehåller förrän man är i kassan, kommer folk inte att villa köpa. Kulissen kommer att falla.
  Följande vill jag att du besvarar imorgon på Q&A:
  1) Varför ljuger Isabella om hur många personer hon når ut till genom sina kanaler?
  2) På vilket event & vilken dag ska Isabella tala för 40.000 kvinnor i Saudi? J
  3) Varför får man först i kassan i er web-shop vers hur många ml produkten innehåller. För en konsument blir det skevt då man kan vilja jämföra priser innan ett köp görs?
  4) Exemplifiera på vilket sätt ni skapar skillnad för kvinnor i Saudi genom er webb-shop?
  5) Hur arbetar ni med hållbarhetsfrågor?

  Jag ser fram emot dina svar imorgon!

 16. Även om ni outsourcat redovisning kan ansvarat för bolagens förvaltning ALDRIG outsourcas. Det åligger styrelsen som i sin tur oftast delegerar det ansvarat till en VD, i det här fallet du. En redovisningsbyrå betalar ju endast fakturor som är godkända enligt bolagets attestordning, men jag får intrycket av att du vill få dina läsare att tro att betalningar är utanför er kontroll, vilket så klart inte stämmer.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *