Måndag

Måndag och ny vecka! Jag började dagen med ett tidigt frukostmöte på Pom & Flora följt av en förmiddag med besök hos våra återförsäljare Täby tillsammans med Isabella. För oss är det viktigt att vara ute på fältet och träffa våra återförsäljare och kunder. Det är lätt att sitta vid ett skrivbord och skapa strategier, men desto viktigare att de fungerar ute i verkligheten. Pluspoängen är såklart att få se hur fint våra produkter kommit upp i hyllorna 🙂

Bild från Kings 100 mäktigaste-event. Har på mig Stylein.

4 Comments

 1. Mia Andersson

  Är det så att ni på riktigt inte skäms över hur ni beter er eller är det så enkelt att ni tror att folk är för dumma för att se igenom det? PINSAMT!

 2. Usch va pinsamma ni är, ni tror att alla som köpt era krämer är dumma får som det ska gå att tuta i vad som helst. Glad att jag aldrig handlat av er iaf.

  1. Linda,
   Hur förklarar du att vi, Löwengrips kunder, kommer igen, fortsätter handla produkterna? Vem tvingar oss, lurar oss? Jag har nu köpt om bl.a. Sleeping Sensation. Men den nya förpackningen får stå och vänta ett bra tag till, eftersom krämen är ofattbart dryg. Går skönt in i huden. Bevarar konsistensen, i motsats till min gamla nattkräm. Jag, sparsam, med 50 års erfarenhet av hudvård, väljer att fortsätta med Löwengrip, och hoppas att de håller ut!
   Men du, prova inte, det kan vara “farligt”…

 3. Desiree

  Ni är ett så fruktansvärt oseriöst företag. Ni besvarade inte frågorna, utan valde istället att lägga tid på frågor om era produkter. Hela Löwengrip är en stor BLUFF.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *