EQnomics

Ni glömmer väl inte att alla avsnitt av EQnomics finns kvar att titta på HÄR.

2 Comments

  1. Enda sättet att få Pingis att uppdatera sin blogg är att ställa ftågor om hennes och Isabella Löwengrips skumma affärsstrategier – men det är inte varför jag frågar detta utan är mer nyfiken på er bristande affärsetik:

    Varför säger fortfarande Isabella Löwengrip om sitt läsarantal i intervjuer och på Instagram när det inte är sant? Hon har inte “1.5 million readers”. Är det dennasiffra ni uppger till samarbetspartners? Känns det inte lite konstigt att rabbla upp låtsassiffror i era jobbsammanhang?

  2. I like what youu guys tend to be up too. Such clever work and exposure!
    Keep up the wonderful works guys I’ve added
    youu guys to my blogroll. http://www.nature.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *