GANT Talk

För er som missade när jag gästade GANT Talks så kan ni se hela mitt tal HÄR. Jag pratar bland annat om entreprenörskap och vikten att hitta sig själv.

2 Comments

 1. Tack, jätteintressant! Jag har stort förtroende för dig och uppskattar din bakgrund som affärsjournalist ska du veta! Som barn skrev jag massor av brev och brevväxlade till hela klassen när jag flyttade – idag har jag startat en kommunikationsbyrå. Mitt senaste stora intresse är företagande och ekonomi (även sälj och kundrelationer) – jag närmar mig affärsjournalistiken, ha, ha! En ny kund är ett fastighetsbolag som jag skriver pressreleaser åt – helt nytt område för mig – skriva om ekonomi och fastigheter är extremt spännande! Ett misstag jag gjort i livet är att inte spara …men nu ska jag försöka dra in mycket, gärna 100 000 kr i månaden så jag kan köpa hus! Vad tror du, kan du ge några tips hur man tjänar stora summor vore jag glad !

  1. Pingis Hadenius

   Hej Inka,

   Tack! Mitt bästa tips när det gäller att tjäna stora summor är passiv inkomst. Investera i aktier för att få pengarna att växa. Att endast spara ”på hög” tar lång tid.
   Lycka till!
   /Pingis

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *