Gabi On 12th

Ni som har följt min blogg kanske kommer ihåg att jag skrivit om Gabi On 12th förut. Det är ett svenskt företag som arbetar med att stärka kvinnor och skapa jobb i Afrika. Kvinnan bakom, Gabriella arbetade ideellt för Ikageng, en organisation i Soweto som stöttar och hjälper föräldralösa. Där lärde hon känna många starka kvinnor, så godhjärtade och med en otrolig glöd. Hon bestämde sig då för att starta upp Gabi On 12th som ger kvinnor jobb och med det kommer en lite större frihet som en månadsinkomst innebär.

Gabi On 12th tillverkar smycken i färglada nyanser som ger liv till vardagen. Perfekt sommarsmycke eller assecoar till din business-outfit!

Läs mer om Gabi On 12th och hennes team och gör en egen beställning här 🙂

1 Comment

  1. Hej Pingis,
    Jag gillar verkligen din blogg och önskar att du kunde publicera inlägg lite oftare. En sak som skulle kunna förbättra är färgen på texten, det är väldigt jobbigt för ögonen med grå text mot vit bakgrund. Kan du inte överväga att byta textfärgen till svart?
    Kram!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *