Framfart & lugn

Den här hösten har fått en stark och intensiv start. Jag är hemma idag i mitt lugn på Fårö men merparten av veckan har spenderats i Storbritannien, Manchester och London. Nästa vecka går resan till USA, New York City och vår lansering av Löwengrip!

Ni hittar Löwengrip på Amazon Luxury Beauty i USA här.

Det är fantastiskt roligt att det jag framförallt jobbat med under många år, få igång export, börjar ge frukt. Inställningen att testa, ta motgångar, testa nya metoder och aldrig tappa tron på att det ska gå. Så tänker jag. Så länge jag vet att det jag jobbar med och mot är riktigt riktigt bra! Det har varit fantastiskt givande möten i veckan. Jag uppskattar de olika kulturerna och människorna jag får träffa under vår Löwengrip-resa. Hade också ett möte där jag visade upp Stylein i London (Isabella X Stylein).
Nu sprakar brasan, jag har tagit ett morgondopp och ska njuta av sol, vind och hav. Sova. Stanna upp och njuta. Innan sommaren hade jag insomnia-problem och gick in i sommaren med oro. Hur ska jag hantera detta? Jag fick lägga mycket tid på att sätta ännu tydligare gränser. Färre event-kvällar. Meditera varje dag och ha en “lugna ned dig rutin”. I början hade jag svårt att få meditationerna att fungera. Det är fortfarande svårt ibland men det flyter allt bättre och fungerar som “fokus och lugna ned mig metod”. Sedan måste jag sätta mobilen i flygplansläge senast 21.30.

Upplever du att något gnager, börja föra bok!
– vad var bra idag?
– vad var inte bra?
– vad vill jag fortsätta med, sluta med och börja med?

8 Comments

 1. HUR kan du jobba med den dära falska Blondinbella?! Hon är så ytlig att man spyr. You deserve better!

 2. Disgusting that you are friends with Isabella “liar” lowengrip

 3. Så himla klok är du pingis!

 4. Hej, hade varit roligt om du började att blogga igen, helst nu när din familje sitution ändras, kul att veta hur du kommer att tänka nu om ekonomi, träning m.m.!

 5. Jag saknar ditt bloggande!

 6. Hej!
  Det ultimata tecknet på framgång är egna ideer och att man kan betala för sig, inte att sitta och plagiera mina i sämre tappning och sen mörka det i flera år. Vill ni göra upp i godo har ni bara några veckor kvar på er, innan Patent och Marknadsdomstolen fäller sitt avgörande. Lycka till med födseln!

  1. Som sagt, en reply igen tills den syns. Vet någon varför min gamla profilbild syns och inte några av mina kommentarer på Disqus, får ni gärna ta bort den sabotören…

 7. Gick det bra i Usa?🙈

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *